dakdekker-holland
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen?

Mogelijk kunt u hieronder antwoord vinden op uw vraag

Kan het vervangen van het dakleer probleemloos gedaan worden?

Het is bijna altijd mogelijk om zonder enige problemen het dakleer te vervangen. Voordat we gaan beginnen aan de werkzaamheden, komen we natuurlijk langs voor een gratis dakinspectie en controleren de staat van uw huidige dakleer.

Kan het dat jullie over mijn dakbedekking een nieuwe laag aanleggen?

Meestal wel. Tijdens een gratis dakinspectie controleren we of uw huidige dakbedekking geschikt is om een nieuwe laag bovenop aan te leggen.

Geven jullie garantie op de dakbedekking die jullie aanleggen?

Ja. Dakdekker Holland geeft altijd 10 jaar garantie op de dakbedekking die door ons is geplaatst. Wij adviseren u wel om regelmatig uw dak door ons te laten onderhouden, zodat de duurzaamheid van uw dakbedekking wordt verlengd.

Kunnen jullie een zinken dak aanbrengen?

Natuurlijk! Dakdekker Holland is gespecialiseerd in alle type daken en soorten dakbedekkingen. Wij kunnen het aanbrengen zonder problemen.

Worden de werkzaamheden wel veilig gedaan betreft de brandveiligheid?

Uiteraard! Dakdekker Holland is een erkend dakdekkersbedrijf en gespecialiseerd in alle dakdekker werkzaamheden. Hiervoor hebben wij allemaal een speciale opleiding gehad en worden we ook telkens bijgeschoold. Uiteraard volgen we de regels zorgvuldig.

Wat voor voordelen heeft een onderhoudscontract?

Dankzij een onderhoudscontract zorgt u ervoor dat wij jaarlijks langskomen voor een onderhoudsbeurt op uw dak. Een onderhoudscontract afsluiten is niet verplicht. Het is geheel aan u of u dit wenst. Echter, raden wij het wel aan. De levensduur van uw dakbedekking kunt u waarborgen en eventuele schade kan tijdig gezien en verholpen worden, voordat het een aanleiding kan zijn tot grotere schade.

Kan ik bij jullie ook een onderhoudscontract afsluiten, zonder dat mijn dakbedekking door jullie is aangelegd?

Ja, dat is mogelijk. Wij komen eerst langs op uw dak voor inspectie. We stellen de huidige status van uw dak vast in een onderhoudscyclus. Vervolgens komen we ieder jaar bij u langs voor een onderhoudsbeurt op uw dak.

Wat kost het om een dakdekker in te schakelen bij mij in de regio?

Omdat ieder klus anders is en de werkzaamheden ook verschillen van elkaar, staan de prijzen niet vast. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de kostenberekening. Daarom komt Dakdekker Holland eerst langs voor een gratis dakinspectie, zodat wij een transparante kostenberekening kunnen maken. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

Wat gebeurd er als er niemand aanwezig is wanneer de specialist langskomt voor een dakinspectie?

Indien u de afspraak niet op tijd heeft geannuleerd (24 uur van tevoren), zullen wij voorrijkosten van €59,- in rekening brengen. Wij zijn genoodzaakt om dit te doen, omdat de dakexpert ook op een ander adres kon zijn voor een dakinspectie.

Duurzaam-1

Duurzaam

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

veilig

Veilig

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

ervaring

25 Jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekker Holland
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button