dakdekker-holland
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Reviews

google

Wat onze klanten over ons schrijven

J

Johan Brugge

★★★★★

Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. Ze zijn net klaar met het vervangen van mijn dak – ze hebben het dak op tijd gedaan voor op schema en de dakdekker heeft geweldig werk geleverd.

A

Angela

★★★★★

Ik ben erg blij met de professionaliteit en aandacht voor detail van Dakdekker Holland. Robert was zeer alert op wat onze behoeften waren voor ons eigendom en hij zorgde ervoor dat we geen onbeantwoorde vragen hadden. Ik zal Dakdekker Holland zeker doorverwijzen naar mijn vrienden en familie als ze een dakdekker nodig hebben.

M

M. Willems

★★★★★

Ik moest verschillende aannemers gebruiken en Dakdekker Holland was verreweg het meest professioneel en kostenefficiënt, ze hebben geweldig werk geleverd. Ik ontvang foto’s van het begin tot het einde. Ik heb ze sindsdien aanbevolen aan een aantal van mijn familieleden. Ik heb hun nummer ook toegevoegd aan mijn persoonlijke contacten. Ik ben zeker blij dat ik ervoor gekozen heb om met hen mee te gaan.

R

Remco Groen

★★★★★

Uitstekende service van begin tot eind. Goede communicatie en opvolging. Voldeed aan alle schema’s voor levering.

K

K. R. Versluis

★★★★★

Dakdekker Holland was uitstekend!!! Ik belde en vroeg om een offerte, de prijs was redelijk, ik accepteerde en kreeg binnen een week een gloednieuw dak! Ze waren snel en hebben de klus geklaard. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden!!!

S

Savannah van Zandt

★★★★★

Ik beveel Dakdekker Holland ten zeerste aan! Ze zijn professioneel, betrouwbaar en hebben prachtig werk geleverd door mijn hele dak te vervangen. Heeft de klus op de aangegeven tijd (één dag) afgerond. Bedankt Eric en Robert! Het was geweldig om met jullie samen te werken. Goed werk geleverd!!

D

Dylan

★★★★★

We werken nu een paar jaar met dit bedrijf en zijn onder de indruk van de service die we hebben ontvangen. Ze geven een eerlijke beoordeling van het dakprobleem, repareren/vervangen snel en proberen geen goederen of diensten te verkopen die niet nodig zijn. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen aan vrienden en familie.

F

Frank Bruinsma

★★★★★

Robert heeft geweldig werk geleverd bij het repareren van ons dak, hij was zeer respectvol, nam de tijd en ruimde zelf alle puin op, zal hem zeker weer gebruiken!

J

J. al Abbood

★★★★★

Ik gebruik dit bedrijf al vele jaren voor mijn dakwerkzaamheden en ik ben nog nooit teleurgesteld. Ik krijg elke keer een fantastische service! We zijn net als vrienden/familie geworden.

D

David

★★★★★

Reageert snel en eerlijk. Ik heb deze mensen al twee keer gebruikt in zes maanden en zal dat blijven doen wanneer ik ze nodig heb. Betrouwbare dakdekkers!

M

Mike van der Kieuwen

★★★★★

Geweldige klantenservice. Zeer snelle en professionele experts in het veld. Beveel hun diensten ten zeerste aan iedereen aan.

I

I.M.A. Fakkel

★★★★★

Ik moest een daklekkage repareren. Ik belde Dakdekker Holland in de ochtend en Eric was tegen de middag bij mij thuis. Hij heeft snel en professioneel het probleem gediagnosticeerd, een offerte gemaakt en vervolgens, tot mijn verbazing, de benodigde materialen aangeschaft en het werk binnen drie uur voltooid. De communicatie was tijdens het hele proces snel en duidelijk. Het dak ziet er geweldig uit en, het allerbelangrijkste, lekt niet meer!

S

Selin

★★★★★

Het was een genoegen om zaken te doen met Dakdekker Holland. Eric was zeer professioneel en deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de klus correct werd uitgevoerd. Zijn aandacht voor detail was uitzonderlijk. Werk goed gedaan!

F

Familie Venema

★★★★★

Had een geweldige ervaring met hen! Robert kwam op tijd de 1e dag gaf me een schatting om mijn hele dak te vervangen, evenals een schatting voor de reparatie. Hij kon de volgende dag de reparaties komen uitvoeren. Robert was geweldig en appte me voor, tijdens en na reparatie foto’s. Zal ze zeker gebruiken als ik klaar ben om mijn hele dak te vervangen.

E

E. Wezer

★★★★★

Van offerte tot het uitzoeken van materialen tot nieuw dak, alles verliep vlekkeloos. Mijn tuin werd schoner achtergelaten dan toen ze kwamen en het nieuwe dak ziet er geweldig uit!

F

Femke

★★★★★

Dakdekker Holland is geweldig! Ze doen geweldig werk en bieden uitstekende klantenservice! Mijn man en ik hebben ze gebruikt voor zowel ons huis als onze beleggingspanden en zijn altijd volledig tevreden geweest met hun werk. Zij zijn het enige bedrijf dat we hebben gebruikt dat lekkages op platte daken en rond schoorstenen van open haarden kon verhelpen. We vertrouwen op hen om voor onze dak behoeften te zorgen en vertrouwen erop dat ze dit doen tegen redelijke prijzen. We raden hun diensten ten zeerste aan!

G

Gregory

★★★★★

Uitstekende, snelle en veilige service. sterk aanbevolen

P

Pieter-Jan

★★★★★

Ik was zo dankbaar voor de service en de concessies die ze hebben gedaan. Ze waren zeer deskundig, heel extravert, beantwoordden alle vragen en hun suggesties waren nuttig. Ik denk dat Dakdekker Holland voorgoed mijn dakdekker zal zijn.

S

Souheila Ahmad

★★★★★

Uitstekende diensten. Hij kwam ten zeerste aanbevolen en stelde niet teleur. Hij legde alles duidelijk uit en heeft alle werkzaamheden dezelfde dag nog uitgevoerd tegen een redelijke prijs. Ik zal ze blijven gebruiken en aanbevelen.

Q

Quinten

★★★★★

Deze mensen zijn geweldig! Ik belde in de ochtend en ze waren hier tegen de middag. Kreeg een zeer redelijke offerte en ze waren de volgende dag terug en het was voor 12.00 uur gerepareerd. Ik zou ze aanraden als je problemen met je dak hebt.

N

N. Posno

★★★★★

De bemanning van Dakdekker Holland arriveerde op tijd, voltooide onze dakreparatie in één dag, ruimde alles op toen het klaar was en was te allen tijde volledig professioneel. Ze beantwoordde zelfs een e-mail van mij om 21:45 uur. Eerste klas bedrijf.

Duurzaam-1

Duurzaam

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

veilig

Veilig

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

ervaring

25 Jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekker Holland
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button