dakdekker-holland
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakreparatie

Behoefte aan dakreparatie?

Meestal wordt het niet gauw opgemerkt dat u behoefte heeft aan een dakreparatie. Schade aan uw dakpannen, de nokvorsten of in de bitumen dakbedekking merk je niet zo snel op zonder dat u last heeft van een daklekkage.

Bij een storm kan het al gauw zorgen voor een grotere schade en/of daklekkage. Dit kunt u voorkomen door regelmatig uw dak te laten onderhouden door Dakdekker Holland. Tijdige ingreep dankzij regelmatige onderhoud kan erg kostenbesparend zijn.

dakreparatie
gevolgen_achterstallig_dakreparatie

Gevolgen dakreparatie uitstellen

Het kan erg mislopen indien u behoefte heeft aan een dakreparatie, maar dit aan het uitstellen bent. De isolatiewaarde van uw woning kan hieraan tot verlies leiden. Zo kan uw maandelijkse energielasten hoger uitkomen.

Lekkage dat niet tijdig wordt ontdekt, kan voor enorme kosten zorgen. Of het een kleine schade is of grote maakt niet uit, het dient direct gerepareerd te worden. Een daklekkage kan er namelijk voor zorgen dat de dakconstructie aangetast wordt door schimmelvorming.

Duurzaam-1

Duurzaam

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

veilig

Veilig

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

ervaring

25 Jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Uitvoeren van een dakreparatie

Uw dakbedekking is belangrijk en de functie hiervan ook. Dakdekker Holland voert graag de reparatiewerkzaamheden uit aan uw dak. Met onze kennis en ervaring kunnen wij dit klus voor u doen met 100% tevredenheidsgarantie!

  • 24 uur service
  • Géén voorrijkosten
  • Gecertificeerde dakdekker
dakreparatie_uitvoeren
Op welke manier kan ik dakschade oplopen?

Het kan verschillende oorzaken hebben. Een sterke wind of stevige storm kan al een oorzaak zijn. Takjes en allerlei voorwerpen die hierbij rondvliegen en tegen de dakbedekking aanslaan kunnen schade veroorzaken. Of simpelweg door verjaring. Bij schade aan uw dak neemt de kans op een lekkage enorm toe.

Wat kan er gebeuren door achterstallige reparatie?

Is uw dak toe aan een reparatie? Wacht er dan niet mee! Uw vergroot op deze manier namelijk de kans op een lekkage. Bovendien daalt de isolatiewaarde van uw woning, wat ook invloed heeft op het stijgen van uw maandelijkse energielasten.

Wat zijn de kosten van een dakreparatie?

Omdat niet elke reparatie klus hetzelfde is, is hier ook geen standaard tarief voor. De kosten verschillen per klus. Dakdekker Holland komt langs voor een gratis inspectie en beoordeeld de schade. Onze deskundige dakdekkers maken een lijst van de werkzaamheden en geven u een transparante kostenberekening.

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekker Holland
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button