dakdekker-holland
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakisolatie

Dakisolatie aanbrengen

Het isoleren van een dak brengt vele voordelen met zich mee. Hierbij kunt u denken aan het verhogen van de isolatiewaarde van uw woning. Zo blijft de warmte in uw huis en bezuinigd u maandelijks op uw energierekening.

Bovendien is het milieuvriendelijker en voegt u waarde toe aan uw woning. Daarom is het een belangrijke investerring wat u op lange termijn terugverdient.

  • Bespaar op uw energierekening
  • Verhoog de isolatiewaarde van uw woning
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
dakisolatie_aanbrengen
dakisolatie_platdak

Dakisolatie schuin dak en plat dak

Dakisolatie kan op 3 manieren worden aangebracht op een plat dak: Koud, warm en omgekeerd dak prencipe. Bij een hellend dak zijn dit er twee: Isolatie van binnenuit en van buitenaf. Bij elke principe heeft u de keuze uit welk soort isolatiemateriaal u wenst.

Het is belangrijk om te kiezen voor de meest geschikte isolatiemateriaal. Steenwol en glaswol worden vaak gebruikt en zijn een geschikte keuze voor dit soort isolaties. Vraag altijd een eerlijk advies van een erkende dakdekker, om zeker te zijn van uw keuze.

Duurzaam-1

Duurzaam

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

veilig

Veilig

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

ervaring

25 Jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Subsidie aanvragen voor dakisolatie

De voordelen die een dakisolatie mee brengt is natuurlijk te veel om het door de vingers te zien. Echter, is het niet goedkoop om dit klus te klaren. Niet iedereen is ervan op de hoogte dat er een mogelijkheid is om in aanmerking te komen voor een subsidie.

U kunt met een VvE, wooncoöperatie of woonvereniging een subsidie aanvragen voor een dakisolatie. Komt u er niet uit? Dakdekker Holland helpt u graag met het aanvragen van een subsidie. Want ieder centje extra is van harte welkom!

dakisolatie_subsidie
dakisolatie_tips

Extra tips van Dakdekker Holland

Dakdekker Holland staat u ook graag bij met extra tips tijdens het inschakelen van een dakdekker voor een dakisolatie. Let op de dikte van het materiaal die tijdens het aanleggen van de dakisolatie wordt gebruikt.

Het is dus niet enkel van belang dat u het geschikte soort materiaal uitkiest, maar ook de dikte van het materiaal. Dit zorgt ervoor dat de dakisolatie goed kan functioneren.

Wat kost een dakisolatie?

Het is zeker geen goedkope klus om uw dak te laten isoleren. Echter, is het wel zo dat u de kosten hiervan terugverdient op lange termijn door te bekostigen op uw maandelijkse energielasten.

Zoals alle andere diensten van een dakdekkersbedrijf, is het in dit geval ook niet mogelijk om de kosten op voorhand aan te geven. Er zijn namelijk veel factoren die invloed hebben op de prijs, zoals: Het soort materiaal, de hoeveelheid, en de totale arbeidsduur. Vraag een gratis dakinspectie aan voor een transparante prijsopgave!

kosten_dakisolatie
Wat voor voordelen brengt het met zich mee om dakisolatie aan te leggen?

Het zorgt ervoor dat u geen warmte verliest binnen in uw woning. De warmte blijft thuis, waardoor u de kachel minder hard aan hoeft te zetten, wat dus een flinke spaarpot aan het einde van het jaar betekent.

Welke isolatiemateriaal is het beste?

Er zijn verschillende soorten isolatie materialen en ook verschillende manieren om het aan te brengen. Per type dak of methode voor het aanbrengen van een dakisolatie, kunnen de soorten materialen die gebruikt kan worden verschillen. Het beste is dat onze deskundige dakdekkers gratis langskomen voor een eerlijk advies.

Wat kost een dakisolatie?

De kosten voor het isoleren van uw dak kunnen erg verschillen. Hierbij spelen vele factoren een rol. Er zijn verschillende soorten materialen als dakisolatie en verschillende methodes om deze aan te brengen. Dakdekker Holland komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie, zodat we een transparante kostenberekening kunnen maken volgens uw wensen. 

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekker Holland
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button