dakdekker-holland
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakinspectie

Belang van dakinspectie

Dakdekker Holland adviseert om regelmatig uw dak te laten inspecteren. Uw dak is immers een belangrijk element van uw woning met die een belangrijke functie heeft. Laat minstens één keer per jaar uw dak inspecteren door een gespecialiseerde dakdekkersbedrijf.

Het preventief handelen kan u namelijk veel geld besparen dan te kiezen voor een dakreparatie na een schade of daklekkage. Een lekkage wordt in bijna alle gevallen pas opgemerkt nadat het al te laat is.

Bij de volgende gevallen adviseren wij u om geen seconde langer te wachten en direct een dakdekker met spoed in te schakelen:

 • Kleurveranderingen
 • Scheuren
 • Gaten
dakinspectie
inspectie_rapport

Wat houdt een inspectie rapport in?

Tijdens de dakinspectie werkzaamheden wordt de huidige status van uw dak in een rapport opgenomen. Dakdekker Holland controleert hierbij niet alleen uw dakbedekking, maar ook de dakgoten, schoorsteen, regenpijp, windveren en de boeidelen.

Hierbij worden diverse elementen op waterdichtheid gecontroleerd. Dakdekker Holland inspecteert de staat van het onderhoud van uw dak en adviseert u over hoe bepaalde onderdelen gereinigd dienen te worden.

Laat het inspectie van uw dak over aan een professional. Dakdekker Holland heeft al meer dan 25 jaar ervaring als dakdekkersbedrijf en beschikken over alle kennis en vaardigheden die te maken hebben met uw dak!

Duurzaam-1

Duurzaam

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

veilig

Veilig

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

ervaring

25 Jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Risico’s omtrent een dak

Benieuwd naar onder welke risico’s achterstallig onderhoud of het niet verhelpen van problemen met uw dak kan veroorzaken? Dakdekker Holland heeft het in het kort voor u opgesomd:

 • Risico’s voor het ontstaan van een daklekkage bij regen of stormschade vanwege loszittende en scheefliggende dakpannen.
 • Schimmel op uw plafond en binnenmuren vanwege lekkage.
 • Houten geraamte en/of isolatiemateriaal van uw dak kan aangetast worden.
 • Dakpannen die niet goed vastzitten kunnen van uw dak afwaaien en zorgen voor schade.
 • Ongewenste mos op uw dak kan de waterbestendigheid van uw dak aantasten.
risico_dakinspectie
Wat zijn de belangen van een dakinspectie?

Tijdens de gratis dakinspectie kijkt Dakdekker Holland naar mankementen op uw dak. Risico gebieden worden opgemerkt en een plan van aanpak wordt gemaakt.  Onze gecertificeerde dakdekkers geven een deskundig advies mee en maken een transparante kostenberekening. 

Hoeveel kost een dakinspectie?

Een dakinspectie is gratis bij Dakdekker Holland. 

Wat is een dakinspectie rapport?

De huidige status van uw dak wordt hierin opgenomen tijdens de dakinspectie. De vakkundige dakdekkers van Dakdekker Holland controleert de dakbedekking, dakgoten, regenpijp, schoorsteen, boeidelen  en windveren van uw dak op mankementen en waterdichtheid. 

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekker Holland
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button