dakdekker-holland
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakdekker in Amsterdam

Daklekkage

Een daklekkage kan ernstige gevolgen hebben. De dakdekker in Amsterdam helpt u graag met het verhelpen van een daklekkage. Dakdekker Amsterdam is gespecialiseerd in het repareren van een daklekkage. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring als dakdekkersbedrijf. 

Bij spoed rekenen wij geen voorrijkosten en zijn 24/7 bereikbaar. We zullen snel op locatie zijn in Amsterdam bij problemen aan uw dak.

herkennen_daklekkage
dakisolatie_aanbrengen

Dakisolatie

Wilt u een dakisolatie plaatsen in uw woning in Amsterdam? De dakdekker in Amsterdam heeft meer dan 25 jaar kennis en ervaring in het plaatsen van dakisolatie. Dakdekker Amsterdam plaats de dakisolatie op een deskundige wijze aan.

Wij garanderen u dat u de hoogste kwaliteit materiaal en werkzaamheden krijgt voor de laagste prijs. Vraag een gratis dakinspectie aan en Dakdekker Amsterdam komt bij u langs voor een deskundige inspectie waarbij we u een transparante prijsopgave kunnen verstrekken.

Subsidie

Wilt u een dakisolatie plaatsen of uw dak verbouwen en hiervoor een subsidie aanvragen bij de gemeente in Amsterdam? Meestal is het mogelijk om een subsidie aan te vragen. 

De dakdekker in Amsterdam helpt u graag met het aanvragen van een subsidie. Dakdekker Amsterdam geeft u graag advies mee en helpt u daar waar u er niet meer uit komt. 

dakbedekking_vervangen
inspectie_rapport

Dakinspectie

Tijdens een dakinspectie door de dakdekker in Amsterdam, wordt uw dakbedekking en andere onderdelen van uw dak gecontroleerd op gebreken en waterdichtheid en de huidige staat wordt opgenomen in een inspectie rapport. 

Zo kunnen risico’s op tijd worden geconstateerd door Dakdekker Amsterdam, voordat deze kunnen zorgen voor grotere schade en enorm hoge kosten.

Dakrenovatie

Dakdekker Amsterdam is al meer dan 25 jaar werkzaam als dakdekkersbedrijf in Amsterdam. Ook met een dakrenovatie zijn wij gespecialiseerd. De dakdekker in Amsterdam geeft minimaal 10 jaar garantie op de dakwerkzaamheden.

Voor al uw werkzaamheden aan uw dak kunt u Dakdekker Amsterdam inschakelen. De dakdekker in Amsterdam komt langs voor een gratis dakinspectie. Daarna maken wij een transparante kostenberekening, zodat u niet tegenover verrassingen komt te staan.

dakrenovatie_kosten
dakreparatie_uitvoeren

Dakreparatie

Heeft u behoefte aan een dakreparatie in Amsterdam? De dakdekker in Amsterdam is snel op uw dak voor de reparatiewerkzaamheden. Met meer dan 25 jaar ervaring als dakdekkersbedrijf in Amsterdam is het zo gerepareerd.

Dakdekker Amsterdam is gespecialiseerd in dakreparaties in alle type daken en dakbedekkingen. Vraag een gratis dakinspectie aan en wij stellen een transparante prijsopgave voor u op. 

Stormschade

Dakdekker Amsterdam weet dat het wisselend weer in Nederland nare schade kan aanrichten aan uw dak en dakbedekking. Stormschade komt vaak voor en is een onderwerp waar de dakdekker in Amsterdam vaak voor wordt ingeschakeld. 

De dakdekkersbedrijf in Amsterdam met meer dan 25 jaar ervaring is de beste dakdekkersbedrijf om stormschade te verhelpen. Wilt u een transparante prijsopgave? Vraag een gratis dakinspectie aan!

stormschade_onderhoud
Duurzaam-1

Duurzaam

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

veilig

Veilig

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

ervaring

25 Jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

dakreparatie_uitvoeren

Amsterdam en omgeving

De dakdekker van Amsterdam! 

Dakdekker Amsterdam komt in de gehele regio van Amsterdam en omgeving voor alle soorten werkzaamheden aan en op uw dak.

De dadekkersbedrijf van Amsterdam heeft meer dan 25 jaar ervaring als dakdekker. Wij zijn gespecialiseerd in alle type daken en soorten dakbedekkingen.

Waarom kiezen voor een dakdekker van Amsterdam?

Alle bewoners van Amsterdam die een dakdekker willen inschakelen, willen natuurlijk de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dakdekker Amsterdam maakt dit mogelijk!

  • Gratis dakinspectie
  • Erkende dakdekker, meer dan 25 jaar ervaring
  • VCA gecertificeerde dakdekkers
  • Minimaal 10 jaar garantie
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Transparante werkwijze
  • Professioneel materiaal conform BDA & bouwbesluit

De dakdekker in Amsterdam is de bekendste dakdekkersbedrijf in Amsterdam!

dak_vervangen_2
Kunnen jullie zonder enige problemen het dakleer vervangen?

In bijna alle gevallen is dit wel mogelijk. Echter, komt het heel soms voor dat het niet mogelijk is. Wij komen het natuurlijk vooraf controleren en geven u hier een eerlijk advies over. 

Is het mogelijk dat over mijn dakbedekking een nieuwe laag wordt aangelegd?

In de meeste gevallen is dit mogelijk. Wij komen langs voor een gratis dakinspectie en controleren of uw huidige dakbedekking hiervoor geschikt is.

Geven jullie ook garantie als ik een dakbedekking laat aanleggen door jullie?

Ja zeker! Dakdekker Amsterdam geeft 10 jaar garantie op de dakbedekking die door ons is aangelegd. Laat jaarlijks een dakonderhoud uitvoeren, zodat de levensduur van uw dakbedekking wordt verlengd. 

Kunnen jullie ook een dak van zink aanleggen?

Ja zeker! Dakdekker Amsterdam is gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden, alle type daken en dakbedekkingen. 

Moet ik me zorgen maken over de brandveiligheid tijdens de werkzaamheden?

Nee, totaal niet! De dakdekker in Amsterdam is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben een speciale opleiding gehad hierin en worden ook voortdurend bijgeschoold. Alle regels omtrent brandveiligheid worden serieus genomen en nageleefd. Alle risico’s zijn hierdoor geminimaliseerd.

Waar dient een onderhoudscontract voor?

Dankzij een onderhoudscontract kunt u ons ieder jaar terugvinden op uw dak voor onderhoud. Het is niet verplicht om een onderhoudscontract af te sluiten. De keuze is volledig aan u. Het is natuurlijk wel aangeraden, doordat u hiermee de levensduur van uw dakbedekking kunt verlengen en eventuele mankementen kunnen tijdig geconstateerd en gerepareerd worden voordat het verergerd.

Is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten als jullie mijn dak niet hebben aangelegd?

Ja zeker, dat is geen enkel probleem. Wij komen om uw dak te inspecteren en de staat hiervan op te nemen in de onderhoudscyclus. Daarna komen we jaarlijks op locatie voor onderhoud aan uw dak.

Wat kost het om een dakdekker in Amsterdam in te schakelen?

De prijs wordt beïnvloed door een aantal factoren. Ieder klus is namelijk anders. Over welke werkzaamheden van een dakdekker gaat het? Wat voor type dak en dakbedekking heeft u? Wat is de oppervlakte van uw dak? Welke materialen gaan er gebruikt worden? Ook speelt de arbeidsduur een rol in de kostenberekening. Vraag een gratis dakinspectie aan, zodat wij een transparante kostenberekening kunnen maken voor u.

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekker Holland
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button