dakdekker-holland
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakbedekking

Vervangen of plaatsen van een dakbedekking

Heeft u al een idee wat voor soort dakbedekking u op uw dak wilt hebben? Er zijn namelijk verschillende soorten dakbedekkingen met allemaal verschillende voordelen.

Dakdekker Holland helpt u graag met het uitkiezen van de juiste soort dakbedekking voor uw dak. Onze erkende dakdekkers geven u graag advies mee met alle voordelen die een soort dakbedekking met zich meebrengen, wat het beste bij uw budget past.

Een stevige dakbedekking zorgt ervoor dat uw woning goed is geïsoleerd en kan ervoor zorgen dat u geen last krijgt van lekkages.

  • Transparante werkwijze
  • Gecertificeerde dakdekker
  • Alles met u in overleg
plaatsen_dakbedekking
onderhoud_dakbedekking

Onderhoud dakbedekking

Nadat een geschikte dakbedekking is uitgekozen en is geplaatst, kunt u genieten van uw nieuwe stevige dakbedekking. Echter, is onderhoud aan uw dakbedekking wel noodzakelijk als u er lang genoeg van wilt kunnen genieten.

Onderhoud zorgt er namelijk voor dat de duurzaamheid van uw dakbedekking gewaarborgd blijft. Dakdekker Holland komt graag bij u langs voor onderhoud aan uw bestaande of nieuwe dakbedekking, zodat u problemen aan uw dak kunt voorkomen.

PVC

Een makkelijk te plaatsen soort dakbedekking wat ook erg duurzaam is. Het is verkrijgbaar is in het wit, wat de zonlicht weerkaatst waardoor het in de zomer koeler blijft onder het dak. PVC heeft een duurzaamheid van 25 jaar.

Leien

Een dakbedekking die een natuurlijke uitstraling geeft aan uw huis en heeft een duurzaamheid van 40 jaar.

Koper

Voor een schuin dak is koper ideaal voor degenen die de voorkeur hebben bij iets opvallends. Bovendien heeft kopen een duurzaamheid van 80 jaar.

EPDM

Gemaakt van synthetische rubber die een duurzaamheid heeft van 40 jaar. Uw dak is met EPDM beter bestand tegen het wisselend weer, omdat uw dakbedekking elastischer is.

Groendak

Een groen dak wordt meestal aangelegd op een PVC, bitumen of EPDM dakbedekking. De levensduur van uw dak wordt aanzienlijk verhoogd en geeft een natuurlijke uitstraling aan uw woning.

Bitumen

Het meest voorkomende dakbedekking in Nederland. Aanleggen kost weinig moeite en het is een erg duurzaam materiaal die ronduit 25 jaar mee gaat. Goed bestand tegen het Nederlandse weer.

Zink

De meest duurzame dakbedekking voor een schuin dak, die tot wel 100 jaar mee gaat.

Aluminium

Voor een schuin dak kunt u ook kiezen voor een aluminium dakbedekking. Ook dit is erg duurzaam en kan ronduit 50 jaar mee. Het is flexibel en makkelijk te vervormen, waardoor het extra goed geschikt is voor daken met aparte vormen.

Kosten dakbedekking aanleggen

Elke klus is anders. Tijdens de kostenberekening wordt er gelet op een aantal factoren. Denk hierbij aan het soort materiaal, het type dak, hoeveelheid materiaal en de arbeidsduur.

Natuurlijk willen wij niet dat u tegenover verrassingen komt te staan. Daarom komt Dakdekker Holland langs voor een gratis dakinspectie, zodat wij een transparante overzicht van de kosten kunnen opstellen voor u.

kosten_dakbedekking_aanleggen
Welke soorten dakbedekkingen kunnen jullie aanleggen?

Per type dak kunnen de soorten dakbedekkingen verschillen voor een schuin en plat dak. hierbij kunt u denken aan:

PVC
Leien
Koper
EPDM
Groendak
Bitumen
Zink
Aluminium

Wat is de levensduur van een dakbedekking?

Dit hangt af van het soort dakbedekking naar uw wens. Het kan variëren tussen de 25 en 100 jaar. Het is mogelijk om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen door uw dak ieder jaar te laten onderhouden door een gespecialiseerde dakdekker.

Hoeveel kost het om een dabedekking aan te leggen?

De kosten voor ieder dakbedekking is anders. Elk materiaal heeft een andere prijs. Bovendien komen er ook andere factoren bij kijken. Vraag daarom een gratis dakinspectie door Dakdekker Holland aan, zodat wij u een transparante prijsopgave kunnen geven.

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekker Holland
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button