dakdekker-holland
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak onderhoud

Reparatie is duurder dan onderhoud

Wees daarom altijd tijdig met een onderhoudsbeurt aan uw dak. Bij gebrekkig onderhoud kan schade of problemen niet op tijd verholpen worden en dit zorgt er dan meestal voor dat de schade groter wordt en er daklekkages ontstaan. 

De kosten worden hierdoor natuurlijk hoger, omdat het probleem ook veel groter is. Wees preventief en laat ieder jaar uw dak onderhouden door Dakdekker Holland.

dakonderhoud
dakonderhoud_werkzaamheden

Dakonderhoud door Dakdekker Holland

Dakdekker Holland controleert tijdens een onderhoudsbeurt op slijtage en schade. Storm of een sterke wind kan uw dakbedekking namelijk beschadigen. Dit gebeurd door takjes en steentjes die tegen uw dakbedekking aanslaan, waardoor er scheuren en gaten kunnen ontstaan.

Ook komt het voor dat uw dakbedekking door ouderdom begint te slijten. Daarom adviseren wij als Dakdekker Holland om minstens één keer per jaar een deskundige dakdekker in te schakelen voor onderhoud aan uw dak.

Duurzaam-1

Duurzaam

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

veilig

Veilig

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

ervaring

25 Jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Werkzaamheden tijdens een onderhoudsbeurt

Dakdekker Holland zorgt ervoor dat uw dak preventief beschermd wordt tegen grote schade. Hierbij kunnen de werkzaamheden verschillen per klus. De meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden zijn als volgt:

  • Dakinspectie
  • Volledige reiniging van het dak, hemelwaterafvoeren en dakgoot
  • Herstellen van (kleine) tekortkomingen
  • Preventief herstellen van risicogebieden die we opmerken

De overlast is minimaal tijdens een onderhoudsbeurt door Dakdekker Holland en de werkplek wordt netjes en schoon achtergelaten.

dakonderhoud_werkzaamheden_2
kosten_dakonderhoud

Kosten onderhoudsbeurt

Dak onderhoud door vakkundige dakdekkers beschermt uw dak tegen daklekkage en andere schade. Daarom adviseert Dakdekker Holland u ook om regelmatig een erkende dakdekker in te schakelen voor een onderhoudsbeurt.

De werkzaamheden kunnen hierbij veranderen per opdracht. Dit is afhankelijk van uw wensen en problemen die er ontdekt worden.

Wat voor voordelen brengt een dakonderhoud met zich mee?

Met een dakonderhoud kunt u ervoor zorgen dat problemen tijdig geconstateerd en gerepareerd kunnen worden, voordat deze voor grotere problemen zorgen. Kortom, u kunt hiermee enorm veel kosten besparen.

Wat doen jullie allemaal tijdens een dakonderhoud?

Dakdekker Holland inspecteert tijdens een onderhoudsbeurt uw dak op schade en risico’s. We reinigen uw dak, de hemelwaterafvoeren en dakgoot. Lichte schade dat direct hersteld kan worden, wordt ook meteen gerepareerd. Risico’s worden tijdig hersteld om problemen in de toekomst te voorkomen.

Wat zijn de kosten voor een onderhoudsbeurt?

De kosten kunnen per type dak en per onderhoudsbeurt verschillen. De diensten die wij verlenen hebben invloed op de kostenberekening. 

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekker Holland
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button